EA Canada tarafından geliştirilen FIFA 17 sonunda piyasaya çıkıyor. 27 Eylül'de satışa sunulacak oyun, futbolu seven oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni oyun motoru, hikaye modu gibi büyük değişiklerle gelen FIFA 17, başarılı olabilecek mi, hep beraber deneyip, göreceğiz.

Oyun için yapılan son yenilikse mobil yardımcı uygulaması oldu. Android, iOS ve Windows Phone için hazırlanan FIFA 17 uygulamasını indirebilmek için öncelikle FIFA 17'yi satın almış olmanız gerekiyor. PC, PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan yapımı satın aldığınızda uygulamaya erişim sağlayabiliyorsunuz.

Peki, uygulama ile neler yapabileceğiz? FIFA 17 mobil yardımcı uygulaması FIFA'nın sevilen oyun modu Ultimate Team ile tam uyumlu olacak. Buradan takımınızın durumunu oyun başında olmasanız bile takip edebileceksiniz. Ayrıca, diziliş, taktik yapma ve çok daha fazla özelliğe erişebilecek, transfer yapıp, transferleri yönetebileceksiniz.

Ugulama Android 4.1 / iOS 8.2 ve üstü mobil cihazlarda indirilebilir durumdayken, Windows Phone için istenen sürüm Windows 8.1 oldu.

FIFA 17, 27 Eylül'de PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için satışa sunulacak.