Daha öncesinde de sizlere aktardığımız gibi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, 9 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan özel lansman ile birlikte tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Eh hal böyle olunca da bekleyenleri fiyatından tutun özelliklerine kadar birçok konuyu merak ediyorlar. Beklenilen an geldi ve Polonya merkezli bir web sitesi, Galaxy Note 9'un resmi satış fiyatını yanlışlıkla sızdırdı. Ya da bilerek mi? Orası sadece onların bileceği nokta diyelim o zaman.

Samsung'un Galaxy Note 9 için düzenlediği ön lansman etkinliğine katılan bir çalışandan geldiği iddia edilen bilgiye göre Galaxy Note 9, 990 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu da cihazın geçtiğimiz yıl tanıtılacak Galaxy Note 8 ile neredeyse aynı fiyata sahip olduğu anlamına geliyor.

Lansmanın düzenlenmesinin ardından ise yeni Note 9, ön siparişe açılacak ve kullanıcılar erkenden telefonu satın alabilecekler. Sızan bilgilere göre Galaxy Note 9'un resmi satışları ise 24 Ağustos tarihinde resmen başlayacak. Hemen hemen 20 günlük bir süre daha beklemek zorunda kalacaksınız yani ön sipariş verirseniz.

Samsung çalışanının iddia ettiği Galaxy Note 9 fiyatı, Polonyalı bir yerel Samsung mağazası tarafından da onaylanmış oldu. Fiyatın Türkiye'ye ne kadarlık bir vergilendirme ile yansıyacağını bilmiyoruz. Apple'ın yaptığı zam olayından sonra Samsung'da bu konuda bir hamle yapar mı merak bekliyoruz.