Hitman 2, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için ücretsiz olarak yayınladı.

Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici IO Interactive Hitman 2'nin ilk görevine erişim imkanı sunan ücretsiz başlangıç paketini PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınladı.

Hitman 2'deki ilk göreve ücretsiz erişebilecek olan oyuncular, Yeni Zelanda'ya seyahat edecek ve zorlu Gölge Müşteri'yi yakalamasında ve kendini tehlikeli olaylar zinciri içinde bulmasında Ajan 47'ye eşlik edecek. Ne kadar yetenekli olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Peki bu ücretsiz paket içerisinde bizleri neler bekliyor? 1 adet hikaye görevi, 5 mekan hakimiyeti seviyesi ve son olarak 40'tan fazla mücadele görevi. Maceraya devam etmek ve kayıtlı ilerlemenizi taşımak için oyunun tam sürümünü satın almanız gerektiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Oyunu PC üzerinden oynamayı planlayan oyuncuların aşağıda yer alan sistem gereksinimlerine dikkat etmesini öneririz. Belirtilen gereksinimler günümüz oyun teknolojileri ve bilgisayar bileşenlerindeki teknolojik gelişme düşünüldüğünde çok fazla şey gerektirmemekte.

Oyunun minimum ayarlarda çalışmasını sağlamak için Nvidia GTX 660 ve üzeri ekran kartına, 8GB RAM kapasitesine ve Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz ya da AMD CPU Phenom II X4 940 işlemcilerinden birine sahip olmanız gerekiyor.