Uzun zamandır Apple'ın iPhone cihazlarında kablosuz şarj teknolojisine yer vereceği konusu konuşuluyordu. Görülen o ki Apple iPhone 7'de yer vereceği bir kablosuz şarj teknolojisiyle diğer telefonlardaki kablosuz şarj teknolojilerinden daha gelişmiş bir deneyim sunacak.

HERHANGİ BİR CİHAZA TEMASI OLMAYACAK

Bir rapora göre Apple, Asya'daki partnerleriyle geliştirdiği yeni kablosuz şarj teknolojisine iPhone 7 cihazında yer verecek. Biliyorsunuz ki daha önce kablosuz şarj özelliği olan cihazları şarj etmek için cihazı bir kablosuz şarj cihazının üstüne koymamız gerekiyordu ancak rapora göre Apple cihazın herhangi bir cihazla temas etmeden 1 metre mesafeye kadar şarj olabileceği bir kablosuz şarj teknolojisi geliştirdi.

Raporda bu teknolojinin nasıl çalıştığı vurgulanmamış ancak iPhone 7'nin Apple'ın "cutting edge" kablosuz şarj teknolojisiyle gelme olasılığı oldukça yüksek görülüyor.

Eğer Apple iPhone 7'de bu teknolojiye yer verirse yeni bir devrim yapmış olacak ve önümüze çıkacak diğer teknolojilerde yavaş yavaş tüm kablolardan kurtulacağız.
Teknolojioku.com