Sony uzun zamandır telefon konusunda oldukça geri plandaydı. Ancak Sony yaptığı bir atakla beraber Xperia modelini çıkardı ve işler değişti.. İşte Sony Xpreria Z4 karşınızda! Sony uzun zamandır telefon konusunda hüsranla karşılaşıyordu fakat devrim niteliğinde ürettikleri Xperia serisi vatandaşlar tarafından çok sevildi ve Sony bu talep karşısında yeni telefonu Sony Xperia Z4 çıkarma kararı aldı.. Telefon daha resmi olarak açıklanmasada internete telefonun görüntüleri sızdırıldı… Xperia Z4 'ün Ocak ya da şubat aylarında piyasaya sürülmesi beklenirken. Sony piyasaya yeni amiral gemisi olacak Xperia Z4'ün görüntüleri sızdı. Görüntülerde LCD ekrana ait dokunmatik panelin gözüküyor. 

Xperia Z3'ün ekran dokunmatiğiyle karşılaştırılan Xperia Z4, ekran boyutu noktasında Z3 ile benzer büyüklükte olacak. Kısa süre önce yayınlanan bazı bilgilerde Xperia Z4'te 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verileceği iddia edildi. Yine Xperia Z3'le karşılaştırıldığında ön kısımda bazı değişiklerden söz etmek mümkün. 

Ön kamera ve yakınlık sensörü yer değiştirirken, stereo hoparlörlerin Xperia Z2'deki benzer şekilde konumlandırıldığı görülüyor.