Oyun seven kişilerin daha profesyonel bir biçimde klavye kullanma ihtiyaçlarına yanıt veren Logitech tam donanımlı sonuç üretti. Oyun kullanıcılarının çok seveceği ilgili klavyenin ABD satış fiyatının 150 dolar olduğu öğrenildi.

Oyuncuların daha profesyonel bir oyun deneyimi yaşaması için tasarlanan Logitech G810'da LED klavye aydınlatması bulunuyor. Hem görsel olarak klavyenin görsel açıdan daha estetik durmasını sağlayan hem de karanlıkta tuşların görünmesine yardımcı olan klavye aydınlatmasında RGB renk formatı kullanılıyor. Klavyeyi satın alan kullanıcılar bilgisayarlarından Logitech'in klavye yöneticisi programından klavye aydınlatmasına istediği rengi atayabiliyor hatta her tuşa farklı bir renk verebiliyor.

Logitech'in kendi ürettiği Romer-G switchlerine yer verilen klavye Logitech'e göre bu switchlerle Cerry MX Brown mekanik klavyesine benzer bir deneyim yaşatacak.

Profesyonel oyuncular için tasarlanan Logitech G810 Orion Spectrum'un 300'ü aşkın oyun için oluşturulmuş hazır profili de bulunuyor. Bu profiller oyuna göre klavye aydınlatmasına farklı renkler atayabiliyor ve bazı kontrolleri basit hale getiriyor.

Logitech G810 mekanik klavye ABD'de 159 dolar fiyat etiketiyle bu ayın sonuna doğru satışa sunulacak. Cihazın yakın zamanda ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor.