Galaxy Note 7 ile kullanıclarını hayal kırıklığına uğratan Samsung, prestijini düzeltmek adına ilk adımı attı. Güney Koreli teknoloji devi, Note 7'lerini iade eden ya da değiştirenlere 310 liraya kadar ekstra para ödeyecek.

TÜKETİCİLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Samsung'un bugün başlayan yeni Note 7 İade ve Değiştirme programına katılarak telefonunu başka bir Samsung akıllı telefonla değiştiren Note 7 sahipleri 100 dolara (Yaklaşık 310 lira) kadar fatura kredisi kazanacak. Bu sayede yaşanan soruna rağmen markaya sadık kalan tüketicilerin ödüllendirilmesi planlanıyor.

Note 7'sini verip başka bir akıllı telefon modelini tercih eden tüketiciler ise 25 dolarlık krediye hak kazanacak.

UYARISINI YENİLEDİ

Güney Koreli teknoloji devi, resmi sitesinden Note 7 sahiplerine bugün bir uyarıda daha bulundu.Samsung, orjinal ya da değiştirilmiş Note 7 sahiplerinin akıllı telefonlarını kapattıktan sonra Samsung mağazalarına veya satın aldıkları mağazaya geri vermeleri gerektiğini yineledi.

Şirketin içinde bulunduğu bu zor dönemde tüketicileri sabırlı olduğu için takdir eden ABD Samsung Yöneticisi Tim Baxter, basın açıklamasında sorunları çözmek için her şeyi yapmaya kendilerini adadıklarının altını çizdi.