Galaxy Xcover4, IP68 ve MIL-STD 810G standartlarına uygun yapısıyla, zorlu koşullara dayanacak bir yapıda...

Üretim tesislerinde veya sahada çalışanların yanı sıra dayanıklı bir akıllı telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılara hitap eden ve IP68 sertifikası ile 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar dayanıklı çalışabilen GalaxyXcover4, önceki modellerine kıyasla artırılmış ekran hassasiyeti sayesinde, saha mühendisleri, fabrika çalışanları ve inşaat ekipleri gibi proje çalışanlarına hizmet verebiliyor.

Sahada çalışan kişilerin işlerini güvenle yapabilmesi için eldivenle de kullanılabilen Galaxy Xcover4’te sezgisel sabit tuşlar yer alıyor. Sezgisel sabit tuşlar (Menü, Ana Sayfa, Geri)eldiven veya ıslak elle bile çalıştırılabiliyor. Xcover tuşu, erişimi kolaylaştırmak ve verimi arttırmak için LED fener veya kamera dahil en sık kullandığınız uygulamaları atayarak, ihtiyacınız olduğunda daha işlevsel bir kullanım sağlıyor. 

Gücünü 1.4 GHz’lik işlemcisinden ve 2 GB RAM’den alan Galaxy Xcover4; sahada, üretim ve depolama tesislerinde yer alan ekiplerin iş ihtiyaçlarını karşılayacak, grafik ve görüntü özellikleri ile büyüleyici kullanıcı deneyimi sağlıyor. Galaxy Xcover4, çalışma ve kullanım ortamındaki zorlukları aza indirip verimi artırmaya katkı sağlıyor.

Galaxy Xcover4’te entegre NFC özelliği bulunuyor. Galaxy Xcover4’te dikkat çeken bir diğer önemli özellik ise değiştirebilir pile sahip olması.İş seyahatinde veya sahada elektrik kaynağı bulamadığınızda, telefonunuzun pilini değiştirme şansınız bulunuyor.