Samsung Galaxy S7 bekleyen kişilerin her geçen gün telefon hakkında müjdeli haberler alması, bekleyen kişilerin sabırsız olmasına neden oluyor. Oldukça özel bir tasarıma sahip olan Samsung 360 dereceli kamera özelliğiyle piyasaya sürüleceği söyleniyor. Durumun neticesi ilerleyen günlerde çok daha açık ve net olacak.

Samsung Apple'ı son vermeye geliyor ! 360 Derece kamerasıyla piyasayı aşağı üst edecek.Samsung heyecanla beklenen yepyeni ürünlerini tek tek tanıtmaya hazırlanıyor.Apple'ın yepyeni ürünlerini tanıttı ve piyasayı kasıp kavurduğu bu vakitlerde anlaşılan Samsung'un elleri armut toplamıyormuş. Yepyeni tanıttığı 360 derecelik kamerası herkesin aklını başından aldı.Yeni çıkartacağı S7 ve S7 Edge mobil cihaz modellerinde kullanılacağı umuluyor.  Samsung'un heyecanla beklenen organizasyonunda yabancı hangi ürünler tanıtılacak? Birden Çok hafta öncesinde Samsung'un 360 derecelik kamerası ile ilgili önce ipuçları su yüzüne çıkmıştı. 

Sammobile sitesinin yepyeni raporuna yönelik Gear 360 VR adlı bu kamera hakikat. Samsung, yepyeni 360 derecelik kamerasını Galaxy S7 ve S7 edge ile beraber duyurabilir. Samsung Gear 360 cihazına işaret eden malum detaylar haberimizde. Bilişim dünyasındaki İddialara yönelik Samsung, 360 derecelik tek kamera üstünde çalışıyor ve bu kameranın ismi Gear 360 olacak. Esasında Samsung, Geçmiş zamanda bu ürüne ilişkin önce örneği etkinlikte göstermişti, bu sebeple bu konuya söylenti demek birçok de gerçek olmaz.