Samsung, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çeken Notebook 9 dizüstü bilgisayarını güncelledi. Geçtiğimiz CES Fuarı’nda tanıtılan bu bilgisayarın daha kuvvetli bir versiyonu olan yeni Notebook 9 gücünü Intel’in 7.nesil Kaby Lake i5 veya i7 işlemcilerinden alıyor.

Selefine kıyasla daha kavisli bir kasaya sahip olan bilgisayar 13,3 inç ve 15 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneğiyle geliyor. 13,3 inçlik model 816 gram ağırlığıyla piyasadaki en hafif 13 inçlik dizüstü bilgisayarlardan biri. 180 derece yatabilen Full HD çözünürlüklü ekranı ile kullanım kolaylığı sağlayan bilgisayarlar Micro Arc Oxidation Rigidity teknolojisiyle darbelere karşı mukavemet sağlıyor.

Pili tamamen şarj edildiğinde 7 saate kadar kullanım imkanı sunan bilgisayar, hızlı şarj teknolojisine destek veriyor ve 20 dakikalık şarjla 2,1 saat boyunca kullanılabiliyor. Parmak izi sensörü, USB-C bağlantısı, 720p kamera ve iki adet 1.5 wattlık hoparlör bilgisayarın sunduğu diğer özellikler arasında yer alıyor. Yeni Samsung Notebook 9’un ne zaman ve nasıl bir fiyattan satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.