Samsung son senelerde ekran teknolojilerine büyük önem veriyor; bu sayede ekranları müthiş telefonlarla tanışma fırsatı buluyoruz. Ancak firma yakında işleri bir seviye yukarıya taşıyabilir.

Dedikodular, Samsung'un birkaç senedir dedikodusu yapılan katlanabilen telefon Project Valley'in 2017'de piyasaya sürülmeye hazır hale geleceğini söylüyor. Çinli sosyal ağ Weibo'da paylaşılan bir gönderiye göre telefon Galaxy X adıyla tanıtılacak ve katlanabilen ekranında 4K çözünürlük sunacak. Ekran gerçekten tamamen katlanabiliyorsa bizi heyecan verici bir telefon bekliyor demektir.

LG daha önce G Flex ve G Flex 2 ile bükülebilen telefonları hayatımıza yerleştirmişti. Ancak Galaxy X'in daha çok bükülebileceği, cüzdan gibi katlanabileceği söyleniyor.

İddiaların "kaynağı" Samsung'un 2017'de Galaxy S8, Galaxy S8 Edge, Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge gibi telefonları tanıtacağını da söylüyor, ancak bunları zaten çoğumuz tahmin edebiliyoruz. Cihazların tümünün 2,5K Super AMOLED ekranla geleceği iddia ediliyor. (Chip)