2014 yılının ikinci çeyreğinin yayınlanan mali tablosuna göre, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında büyük bir ilerleme kaydeden Çinli Xiaomi LG'yi liste dışı bırakmıştı. En son Hindistan piyasasına giriş yapan firma, ülkede şu ana kadar bir çok başarı elde etti bile.

Ürettiği kaliteli ürünlere rağmen ucuz fiyatlandırma politikaları sayesinde dünyanın en ünlü telefon markalarından birisi haline gelen Xiaomi, büyük bir başarı daha elde etti. Redmi 1S, Hindistan'da iş ortağı Flipkart'ın internet sitesi üzerinden 40.000 stok ile 5,999 Rupi yani yaklaşık 99$ olarak satışa sunuldu. Cihazın satışa sunulmasının ardından sadece 4,2 saniye geçmişken tüm stokları tükendi.

Tabi stokların bu kadar çabuk bitmesi Hintlilerden tepki almadığı değil. Shiftdelete'in haberine göre Snapdragon 400 işlemcisine sahip, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde 4,7 inç büyüklüğünde ki IPS ekrana ve 8 Megapiksel kameraya sahip bir telefonun 99$'a satılması oldukça büyük bir fırsat.

Ayrıca Xiaomi Redmi 1S Hong Kong, Malezya, Singapur, Tayvan ve Hindistan'a ek olarak 4 Eylül tarihinde Filipinler ve Endonezya'da da satışa çıkacak.