Yeni duyurulan bir yedek şarj cihazı, her türlü elektronik aletiniz için “sınırsız enerji” vaati ile dikkat çekiyor. PowerGO ONE ismindeki bu cihaz, tasarımcılarının açıklamadığı bir güç kaynağı kullanıyor. Bu gizemli güç jeneratörü, bir aktivasyonda bir akıllı telefonun veya tabletin bataryasını dolduracak kadar enerji üretebiliyor.

Videolara bakılırsa PowerGo ONE'ın ucundaki USB çıkışına şarj kablosunu takıyor, diğer ucunu da cihazınıza takıyorsunuz. Buraya kadar her şey normal. PowerGO ONE iki parçalı uzun bir silindir şeklinde. Silindirin alt kısmını bir kez yana çevirip bırakıyorsunuz. Şarj cihazı takılı olduğu elektronik aleti şarj etmeye başlıyor. Şarj için gerekli elektriğin nasıl üretildiği belirtilmemiş ama normal bir akıllı telefonu 2 saat boyunca şarj edecek kadar enerji üretiği bilgisi verilmiş.

Bu ilginç şarj cihazı şu anda kitlesel fonlama sitesi IndieGoGo'da önsiparişe açılmış durumda. 50 dolar bağışlayarak bir tane rezerve edebilir ve gizemi kendiniz çözmeye çalışabilirsiniz. PowerGO ONE'ın Ekim 2017 civarında piyasaya sürülmesi planlanmış.