Yerel pazarlarda müşteri sayısını artıran ZTE, basketbol sponsorluğu sayısını da 5 takıma yükseltti.

ABD'nin en büyük dördüncü telefon tedarikçisi olan ZTE USA, Chicago Bulls'un resmi akıllı telefon sponsoru olduğunu duyurdu. ZTE, New York Knicks, Houston Rockets ve Golden State Warriors'ın da aralarında bulunduğu diğer basketbol takımlarının başarılı sponsorluklarına dayanarak, ABD'deki varlığını tüketicilerden taraftarlara genişletmek için lokale uygun yaklaşımını da sürdürmeye devam edecek.

ZTE USA'in yönetim kurulu başkanı ve CEO'su olan Lixin Cheng, "Birçok tüketici araştırması normal ve basit veriler içerir. En iyi geri bildirim karşılıklı konuşma ile olur, tek yönlü bir diyalogla değil. Karşılıklı konuşmalara olanak sağlamak için, işin kaynağına ineceğiz ve ürünlerimizi ve servislerimizi tepeden tırnağa iyileştireceğiz. Tüketicilere mümkün olan en iyi akıllı telefon deneyimini sağlamak için, onlarla çok yakın temasta olmamız gerekir" dedi.

ZTE, Houston, New York ve Northern California'da sadık müşteriler edinme konusunda büyük başarıyı gördükten sonra, bu hareketi ve Bulls ile yeni bir işbirliğine gitme çabasını sürdürme arayışında. Bu ayrıca ZTE'ye, bütün ürün serisinde görmek istedikleri yenilikleri sağlamak için tüketicilerle sürekli bir diyalog içinde olma yolunu da açıyor. Bu diyaloğun ürün geliştirmeyi nasıl ilerleteceğinin asıl örneğini, tüketicilerin ne istedikleri ve bir akıllı telefonda neye ihtiyaç duyduklarına ilişkin bildirimlerine dayalı olarak tasarlanan ZTE'nin amiral gemisi akıllı telefonu Axon oluşturuyor.

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"

Chicago Bulls başkanı ve CEO'su Michael Reinsdorf da, "Chicago Bulls ve ZTE arasındaki işbirliği, ekibin uluslararası işinin büyümesindeki başka bir önemli adıma işaret ediyor. Taraftarlarımızı işin içine katmak, anlamlı topluluk etkinliklerini ve girişimleri desteklemek için ZTE ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Basketbol sevgisinin yanı sıra Chicago Bulls, yerel topluluklara geri verdiği çok önemli ve temel bir değeri ZTE ile paylaşıyor. ZTE, sezon boyunca çeşitli etkinliklerin yanı sıra, Chicago Bulls'un Şükran Günü Yemeği gibi büyük yerel topluluk etkinliklerini desteklemeyi de vaat etti. Bu ZTE'nin, Chicago bölgesinde tüketicilerle ilişki kurmak amacıyla, ekip ile ilişkisini kullanacağı yollardan sadece biri.

Üç yıllık anlaşmanın parçası olarak ZTE, Bulls.com'da görünecek olan Bulls içeriğinin bir dizi seçkin ve perde arkası görüntülerini içeren "Bulls-Eye View"un sunum iş ortağı olacak. ZTE ve Bulls ayrıca, her sezon iki kez ortak markalı piyangolar düzenleyecekler. Burada Chicago taraftarları, kendi perde arkası Bulls-Eye View deneyimlerini elde etme şansına sahip olacaklar.

ZTE her sezon bir dizi reklam alanını satın almayı planlıyor, bunların arasında iki basketbol direğinin etrafına sarılan küçük yastıklar, skorbordun yüzeyi, sahanın yan tabelaları, bir promosyon gecesi ve ev sahipliği de var.