7 Haziran genel seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti tüm teşkilat kademeleri ile saha çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti teşkilatı bu kapsamda, Yenişehir de AK yürüyüş, Şirinevler mitingi, Aydınlıkevler mitingi ve Konarı Köyü'nde toplantı yaparak çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, "Bu seçim AK Parti ve diğerleri arasında geçen bir seçimdir. 7 Haziran genel seçimleri; AK Parti için, milletimiz için, İslam alemi için çok önemli bir seçimdir" dedi.

Saylar, aslından bir seçim yapılmadığını, bu seçimde milletin geleceğinin oylandığını kaydederek; "Milletimizin geleceğini oylamak demek ise çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini oylamaktır. Bugün hepimizin görevi yalnız oy kullanmak değil, seçimin önemini tüm çevrenize anlatarak herkesi sandığa getirip seçimin önemini ve AK Parti'nin önemini anlatmanız gerekmektedir. Çünkü ülkemizde artık seçim atmosferi yalnızca AK Parti düşmanları ile AK Parti tarafında olanların seçimi haline gelmiştir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşananları görüyorsunuz. Artık o bölgemizde 3,5 yıldır kan akmıyor, analarımız ağlamıyor, oradaki hain çete Türkiye'nin her yerinde barajı geçip yalnızca AK Partinin önüne geçerek bu ülkeyi koalisyona getirmek istiyor. Koalisyona getirmek isteyen güçlerin hepsi bir tarafta AK Parti bir tarafta, bu iş seçimden çıktı ve milletin geleceğini oylamaya döndü. Bu sebeple onun için bu seçimin ehemmiyetini unutmamak lazım" diye konuştu.

"TÜRKİYE, AK PARTİ İLE RAHAT YÜZÜ GÖRDÜ"

Geçmiş dönemlere bakıldığında Türkiye'nin ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu kaydeden Saylar, konuşmasına şöyle devam etti; "Geçmiş dönemlere baktığımız da Türkiye ciddi sıkıntılar içerisindeydi. IMF kapıya dayanmış, her kurumun bir sürü borcu bulunmaktaydı. Ekonomik kriz üst safhadaydı; ama işte 2002 yılında kurulan ve ülkeyi buhrandan kurtaran AK Partimiz kendi gösterdi ve ülkemiz rahat yüzü gördü. Bunu da bir kenara koyalım, şuanda bizim dışımızda dünyada bizden başka dik duran ve İslam coğrafyasının hakkını savunabilen Türkiye'den başka bir ülke var mı? İşte biz hem Türkiye'mizi hem de tüm İslam alemini temsil eden bir konuma geldik ve güçlendik. Türkiye son 13 yılda helikopterini, silahını, uçağını yapar oldu; köprüler, tüneller, duble yollar yapar oldu. Bu gelişmeler sadece Türkiye'de vatandaşımızın değil, tüm dünyanın dikkatini çeker oldu. Sonuçta ise bizim ülkemiz üzerinde, kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız üzerinde de oyunlar oynanmaya başlandı; ama vatandaşımız ne yaptı. Her girdiğimiz seçimde bizleri sandıktan birinci çıkarttı. Ben emin ve inşallah önümüzdeki hafta sonun da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde yine vatandaşlarımız bizleri destekleyerek sandıklardan birinci çıkartacaklar."

Saylar, bu kapsamda önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel seçimde Karabük halkının da her zaman davrandığı gibi duyarlı olacağını ve sandıklardan yine AK Parti'yi birinci çıkartacaklarını belirtti.

7 Haziran Seçimlerine Doğru

7 Haziran Seçimlerine Doğru

Kaynak: İhlas Haber Ajansı