Araban ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki MPS Tip 6 hastası Senanur Körükçü, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'den evinin bahçesine salıncak kurmasını istedi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, çiçek dikim çalışmalarını yerinde görüp incelemek için gittiği Recep Tayyip Erdoğan Park'ı içerisindeki incelemelerin ardından vatandaşlarla birlikte Cafe Park'a geçti. Burada babası Erol Körükçü ile kendisini bekleyen 7 yaşındaki MPS Tip 6 hastası görme engelli Senanur Körükçü'nün yanına giden Başkan Özdemir'e, Senanur,'Hasta ve görme engelliyim. Bu dünyada tek eğlencem ve mutluluğum diğer sağlam çocuklar gibi bende oyun oynamak istiyorum. Bunun için parkın içerisindeki oyun gruplarına sabah, öğle ve akşam gelip oynamak istiyorum. Hasta ve görme engelli olduğum için beni parka annemin yada babamın getirmesi gerekiyor. Başkanım senin ilçeye parklar ve her parkın içerisine de çocuk oyun grupları kurduğunu biliyorum. Ben de hasta ve görme engelli olduğum için sık sık parka gelemiyorum. Ben de diğer sağlıklı çocuklar gibi oyunlar oynamak istiyorum. Benim için evimin bahçesine bir salıncak kurdurursan mutlu olurum" dedi.

Başkan Özdemir'i görünce sevinen Senanur'un salıncak talebine "Gerekeni yapacağım" diye cevap veren Özdemir, Senanur ile yaptığı sohbet esnasında duygulu anlar yaşadı.

7 Yaşındaki Mps Hastası Senanur Başkan Özdemir’den Salıncak İstedi

7 Yaşındaki Mps Hastası Senanur Başkan Özdemir’den Salıncak İstedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı