Afyonkarahisar'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 13 bin 894 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araçta arama yaptıkları ve yapılan aramalarda 13 bin 894 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; 31 Mayıs 2015 günü kente doğu ve güneydoğu illerinden gümrük kaçağı sigara geleceği yönündeki bilgilere ulaşılması üzerine yapılan çalışmalar neticesinde iki araç Çay ilçesinde durduruldu. Çay Sulh Ceza Mahkemesi tarafından verilen arama kararına istinaden yapılan arama sonucunda 13 bin 894 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 6 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan tahkikata başlanılmıştır."

Afyonkarahisar Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Afyonkarahisar Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Kaynak: İhlas Haber Ajansı