Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları tarafından Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi öğrencilerine sınav öncesi çorba ikram edildi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi 2014-2015 yaz dönemi final sınavları öncesi öğrencilere AK Parti Gençlik Kolları tarafından çorba ikram edildi.

Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi girişinde sınav öncesi öğrencilere çorba ikram edildi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, her zaman üniversite öğrencilerinin yanında olduklarını belirtti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Yanar; "Nevşehir AK Gençlik olarak, final sınavları öncesi öğrencilerimiz için sınav çorbası ikramında bulunduk. Hepimizin bir öğrencilik hayatı vardır. Üniversite sınavlarının öğrencilerin üzerindeki etkisi büyüktür. Sınav dönemlerinde öğrenciler yoğun stres yaşar. Uykusuzluk ve yorgunluğun yanında çoğu kez imtihana aç girmek zorunda da kalırlar. Bizde öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için sınav öncesi küçük bir jest yaptık. Final sınavları bitimine devam edecek çorba ikramlarının pratik olması açısından bardakta yapıyoruz. Bütün öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum" dedi.

AK Gençlikten Öğrencilere Çorba İkramı

AK Gençlikten Öğrencilere Çorba İkramı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı