AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da yapmış olduğu toplu açılış töreniyle ilgili yerel basında yer bulan haberlere cevap verdi. Ünlü "Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu her açılış törenini karalamaya ve provoke etmeye çalışmaktadır." dedi.

Bugün saat 12:30'da AK Parti Didim İlçe Teşkilatında düzenlenen basın açıklamasına Ünlü'ye AK Parti Didim Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Basın toplantısında konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk cumhurbaşkanı erdoğan'ın Aydın'da gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle ilgili yerel basında çıkan iddialara ilişkin yanıt vererek "Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da yapmış olduğu toplu açılış töreniyle ilgili yerel basında yer bulan Ak Partiyi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan açıklamalarla ilgilidir. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz Çarşamba günü Kurucu genel başkanımız, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı, yani Türkiye Cumhuriyetini temsil eden en üst makamın temsilcisi Recep Tayyip Erdoğan ilimiz genelinde yatırımı gerçekleşmiş açılışı yapılacak 89 proje için ilimizi ziyaret etmiştir. Bu ziyaret esnasında devletimizin ilçemizde hizmete soktuğu 6 projenin de açılışı yapılmıştır. Şimdi açılışı yapılan tesisleri saymak istiyorum. "Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Valiler Orta Okulu, Cumhuriyet İlk ve Orta Okulu, Didim Devlet Hastanesi Acil Servis, Efeler Mahallesindeki Toplum Sağlığı Merkezi, Mavişehir Mah. Sulubatak Mevkii Dere Islahı" Takdir edersiniz ki bir toplu açılış töreninde zaman kısıdı nedeniyle tüm ilçeleri gezemeyecek olan Cumhurbaşkanımız, söz konusu yatırımları toplu bir şekilde temsili olarak Aydın'da İstasyon Meydanında yapmıştır. Açılışı yapılan tesislerin idari amirleri ve personellerinin böyle bir açılış törenine icabet etmesi kadar doğal başka bir şey olamaz. Bu hem devlet geleneğimizin bir parçasıdır, hem de Sosyal ve beşeri ilişkilerin bir gereğidir. Bir devlet büyüğü geldiğinde, ilçedeki idari amirlerin ve memurların karşılamada bulunması son derece normaldir. Ancak çeşitli sendikalar ve siyasi partiler hala daha Sayın Cumhurbaşkanımızı ülkemizin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olmasını ve devletimizi en üst mertebede temsil etmesini hazmedemedikleri için, Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu her açılış törenini karalamaya ve provoke etmeye çalışmaktadır." diye konuştu.

KARATAŞ'I PROVOKE ETMEKLE SUÇLADI

İlçe Başkanı Ünlü konuşmasında CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş'ı da olayları provoke etmekle suçlayarak "Geçtiğimiz Çarşamba günü de CHP İlçe Başkanı kendisini bizzat hastane bahçesine kadar giderek açılış törenine gitmeye hazırlanan hastane personelinin resimlerini çektirerek, açılış törenini provoke etmeye çalışmıştır. Ardından da durumu öğrenen bir ilçe yöneticimizle ağız dalaşına girmiştir. Sonrasında beni arayarak, şikâyetçi olduğu seviyesiz üslupla benimle konuşmaya çalışmıştır. Ben de üslubuna dikkat etmesini belirterek görüşmeyi sonlandırdım. Bir ilçe başkanının görevi siyaset üretmektir, gereksiz yere ilçemizdeki huzur ve barış ortamını bozmaya çalışmak, asılsız ithamlarda bulunmak değildir. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde Ege Et'in Didim şubesi açılışında, Belediye personelinin büyük bir bölümü, ASKİ personeli Sayın Özlem Çerçioğlu'nu dinlediler. Bununla ilgili açıklama yapmayan sendikaların ve CHP ilçe başkanının, Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu toplu açılış töreniyle bu kadar ilgilenmesi ve Ak Partiye saldırmaları, 7 Haziran seçimleri sonucunda bir kez daha muhalefette kalacaklarını görmelerinin sonucu yaşadıkları hazımsızlıktır." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Ünlü’den Açıklama

AK Parti Didim İlçe Başkanı Ünlü’den Açıklama

AK Parti Didim İlçe Başkanı Ünlü’den Açıklama

Kaynak: İhlas Haber Ajansı