AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, tek amaçlarının millete hizmet olduğunu söyledi.

AK Parti Çorum Teşkilatları tarafından Buharaevler mahallesinde açık hava toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve partililer katıldı.

Seçime sayılı günler kala parti teşkilatlarından rehavete kapılmadan çalışmalarını sürdürmelerini isteyen Ceritoğlu, "Yeni Türkiye'nin inşaası için daha çok çalışmalıyız. Teröre ödenen paralar millete hizmet olarak dönecek. Türkiye'nin teröre harcayacak parası yok. Terör odaklarını söndürmek ve Türkiye'nin gücünü dünyaya duyurmak adına bu seçimde çok çalışmamız gerekiyor. İstikrar sürsün, Çorum ve Türkiye büyüsün" dedi.

Çorumlu kadınların bugüne kadar AK Partiye ve davasına sahip çıkarak, sandıkları patlattığını hatırlatan Ceritoğlu, "Bir kısım çevreler baktılar sahada bizi yenemediler şimdi bizim yaptıklarımızı vaad ediyorlar. Muhalif partinin bir bayan adayının söylediği şeyleri biz yaptık. Biz yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Her daim sahadayız. Tüm Çorumla istişare halindeyiz. Yürümeye devam ediyoruz. Sıkılmadık el bırakmadık. Kıskanıyorlar başarımızı. Biz 4 yıl için değil, 2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için sizden yetki istiyoruz. Çünkü bizim ideallerimiz ve hedeflerimiz var. Ömrümüz yettiği kadar millete hizmet etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu:

AK Parti Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu:

AK Parti Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı