AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ve beraberindekiler, HÜDA PAR'ı ziyaret ederek Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde öldürülen vatanadaşlar için başsağlığında bulundu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ve beraberindekiler, HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde öldürülen katledilen HÜDA PAR üyeleri için başsağlığında bulundu. AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ve beraberindekileri Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, başkan yardımcıları Abdulmenaf Baysal, Mehmet Arasan, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik ve parti üyeleri karşıladı.

Olayı kınadıklarını ve bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni eden AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, ailesi başta olmak üzere HÜDA PAR camiasına başsağlığında bulundu.

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç da, saldırıda katledilen Abdulcelil Talayhan'ın herhangi bir tartışmanın içinde yer almadığını, olay sırasında tarladan evine döndüğünü ifade etti.

AK Parti’den Hüda Par’a Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti’den Hüda Par’a Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti’den Hüda Par’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı