AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, Güngören'de vatandaşların evlerine ziyarette bulundu.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Güngören'de ev ziyaretlerinde bulundu. Bir partilinin evine konuk olan Kaya, AK Partili kadınlarla bir araya geldi. Kadınların görevli oldukları sandıklarda dikkatli olmalarını isteyen Kaya, seçim gününe yönelik yapılacak çalışmaları anlattı. Seçimlerin sandıkta kazanıldığını ifade eden Kaya, "Bizler seçimin sandıkta kazanıldığına inanıyoruz. Her sandık üyemiz, bizim her sandıkta yaklaşık oy oranımızı biliyor ve sandıklar açıldığında da oyların çok dikkatli bir şekilde sayılmasını takip ediyorlar. Hanımlarla sandıklar ve seçim günü üzerine toplantılar yapıyoruz. Seçim yaklaştıkça daha çok seçim gününe yönelik çalışmalarımız arttı. Sandık kurullarını topluyor, sandıklar hakkında kadınlarımızı bilgilendiriyoruz. AK Parti'de kadınlar mahalle teşkilatlarından başlayıp, en üst kademeye kadar görev alıyorlar. Mahalleler bizim kılcal damarlarımızdır. Kadınlar siyasette her noktada aktif bir şekilde bulunuyorlar. Bu da bizim için gurur verici bir durum" ifadelerini kullandı.

AK Partili Kaya, doğuda seçmenlere baskı yapıldığı yönünde haberler aldıklarını belirterek, "STK'lardan, aşiretlerden tehdit edildikleri yönünde haberler alıyoruz. Teröristler ev ev dolaşıp fotoğraflarla fişleme yapıyorlarmış. Ben seçmenin sandıkta bu tür baskılara boyun eğmeyerek, demokratik bir şekilde kullanacağına inanıyorum. Devletimiz her türlü güvenlik önlemini alacaktır. Seçmen demokratik bir şekilde istediği partiye oy verecektir. HDP'de artık baskıyla bir şey yapamayacağını anlayacak ve bu yöntemlerden vazgeçecek. Bu devirde baskıyla oy toplamaya çalışıyorlar. Baskıyla barajı geçmeye çalışıyorlar. Barajı geçeceksen demokrasiyle geç. HDP, batıda barıştan, demokrasiden bahsederken, doğuda PKK yoluyla baskı yapıyor. İkiyüzlü siyasi tavrı çok yanlış ve çirkin buluyorum" dedi.

Sokaklarda edindikleri izlenime göre seçmenin artık kararını verdiğini de söyleyen Kaya, "Kararsız seçmenin çok az olduğunu düşünüyorum. Bu konuda birçok anket yayınlandı. Bütün Türkiye'nin bu seçimde kararsızların da AK Parti'de karar kıldığını göreceğiz. Kararsızlar istikrardan ve AK Parti'den yana oyunu kullanacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı