AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Paralel yapı medyası AK Parti'ye karşı açtıkları savaşta AK Parti'den kurtulmak ve intikam almak için HDP'ye oy istemeleri Türk milletine ihanettir" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın Kula ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Esnaf ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdağ, paralel yapı ve muhalefet partilerine yüklendi. Özdağ, "Paralel yapı medyasında çalışan yazarlar AK Parti'ye karşı açtıkları savaşta AK Parti'den kurtulmak ve intikam almak için HDP'ye oy istemeleri Türk milletine ihanettir. AK Parti'ye karşı ittifaklar var. CHP'nin ve HDP'nin ittifakları var. Ama üzülerek belirtmek lazım ki paralel yapının gazetelerinde, radyolarında, televizyonlarında bazı yorumcular ve bazı yazarlar daha önce Türkiye'de yazarlık yapan çeşitli gazetelerde söz sahibi olan insanlar, bugün HDP'ye oy vermeye çağırıyorlar. Bunların yazılarına baktığımız zaman, burada bir tek MHP'ye oy verin çağrısı yok. Saadet Partisi'ne oy verin çağrısı yok. AK Parti düşmanlığı o kadar gözlerini karartmış ki "HDP'ye oy verin', "tek çare HDP" diyerek yayınlar yapıyorlar ve çağrılarda bulunuyorlar. AK Parti düşmanlığı HDP'ye oy vermeye gerekçe olmamalı. HDP'ye oy veremezsiniz, vermeyiniz HDP'ye. Çünkü bu yapı AK Parti'den intikam almak adına HDP'ye oy verme çağrısı yapıyor. Dün kurban derilerini verenler, gazetesini alanlar, buraya fitrelerini, zekatlarını, hayırlarını yapanlar, evlerini bağlarını bahçelerini bağışlayanlar HDP için bağışlamadılar. Bugün gözlerini o kadar karartmışlar ki 40 bin kişinin ölümüne sebebiyet veren ve Türkiye'nin bölünmesini isteyen "Türkiye'de özerklik" diyerek, Türkiye'den ayrı bir devlet kurmak için çaba sarf eden Abdullah Öcalan gibi bir bebek katiline oy istiyorlar. Bunların genel başkanları Abdullah Öcalan'dır, Selahattin Demirtaş değildir. Bunlara oy vermeye çağırmak dinle, diyanetle, Allah'la, peygamberle, vatanla, samimiyetle, ihlasla, ahlakla, bağdaşmaz. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Özdağ'ın esnaf ziyaretine, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.

AK Partili Özdağ:

AK Partili Özdağ:

AK Partili Özdağ:

AK Partili Özdağ:

AK Partili Özdağ:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı