Aliağa Belediyesi, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için yürüttüğü kent yenileme ve iyileştirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı "Toplam Çözüm Ekipleri', Karaköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar için kolları sıvadı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın öncülüğünde Karaköy Mahallesi'ne adeta çıkarma yapan Toplam Çözüm Ekipleri, önceden tespit edilen sorunları hazırlanan 15 günlük bir çalışma programıyla çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın söz verdiği tarihte çalışmaların başladığını belirten Karaköy Mahallesi Muhtarı Neşet Kara, "Mahallemizin ihtiyacı olan yol yapımı, çevre düzenlemesi gibi çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında çevre düzenlemeleri yapılacak. Hayvanlarımız için mahalle dışında yer yapılacak. Mesire alanı için bir çalışma yapılacak. 10 bin metre karelik taş döşemesi yapılacak. 25 kilometre uzunluğundaki üretim yolunun bakımı yapılacak. Yine 25 kilometre uzunluğundaki organize sanayi yolu için sathi kaplama yapılacak. Çalışmalar kapsamında muhtarlık önüne 1 adet modern durak yapılacak. Çocuklarımız için mahallemize kent park yapılacak. İçme suyu hatları yenilenerek kanal ve foseptiklerin bakım onarımı yapılacak. Mahallemiz için gerekli sayıda aydınlatma direkleri dikilecek. Bunların dışında muhtarlık binasının çatı problemi giderilecek, yol kenarındaki hafriyatlar ıslah edilecek" dedi.

Muhtar Kara, başta Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar olmak üzere tüm belediye ekiplerine Karaköy sakinleri adına teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı