Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti'nin hayata geçirdiği projelere başkalarının sahip çıktığını belirterek, "Onun için biraz fazla konuşmaya başladık bu günlerde. Çünkü baktık ki biz konuşmayınca başkaları yaptığımız işlerin üzerine etiket yapıştırmaya kalkıyorlar" dedi.

Bakan Avcı, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Yetkin Tetik'in seçim bürosu açılışında vatandaşlarla bir araya geldi. Çocukları seven Bakan Avcı, Berat Kandili'nin hayırlı olmasını dileyerek, bugüne kadar çok konuşmadıklarını, hatta "az laf çok iş" sloganıyla yola devam ettiklerini belirtti. Avcı, "Baktık ki olur olmadık yerde yaptıklarımıza başkaları sahip çıkıyor. Dede Korkut Parkı açıyoruz. Türkiye'nin en büyük parklarından biri 77 dönüm içine spor tesisleri kuruyoruz. Gençler, hanımlar orada sabahları spor yapsınlar diye. Üstelik hem yaptıklarımıza sahip çıkıyorlar hem de genel başkanları geliyor, "Burada Büyükşehir'in yaptıklarına iktidar sahip çıktı" diyor. El insaf" dedi.

AK Parti'nin hayata geçirdiği projelerle alakalı iktidar partisi CHP'yi eleştiren Bakan Avcı, "Hızlı treni biz yaptık başkaları sahip çıkmaya çalıştı. 33 bin kişilik bir stat yapıyoruz, başka yerlerde eski stat yeri yapılaşmaya açılıyor, onun parasıyla yapılaşmaya, ranta açılıyor eski stat yerleri, onun parasıyla yeni statlar yapılıyor. Biz Eskişehir'de eski stadımızın yerini şehir meydanı yapacağımızı, millet bahçesi yapacağımızı, bir kent merkezi yapacağımızı, asla yapılaşmaya müsaade etmeyeceğimizi söylüyoruz. Birileri gelip Eskişehir stadına sahip çıkmaya çalışıyor. Sağda solda propaganda yapıyorlar. Eskişehir'in vefakar çocukları kimin ne yaptığını, ne yapmadığını çok iyi biliyor. Onun için biraz fazla konuşmaya başladık bu günlerde. Çünkü baktık ki biz konuşmayınca başkaları yaptığımız işlerin üzerine etiket yapıştırmaya kalkıyorlar" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'e birçok yatırımın yapıldığını da sözlerine ekleyen Bakan Avcı, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı