Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 Haziran'da tuzak kuranlara, karşımıza gelip bizi durdurmak isteyenlere " Bu kutlu yolculuk durmaz" diye haykırmaya var mısınız? Büyük Türkiye'yi kurmaya var mısınız" dedi.

Başbakan Davutoğlu Kırıkkale'den sonra Ankara'nın Elmadağ ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Davutoğlu, Elmadağlıları selamlayarak, "Bütün Ankara ile kucaklayacağız. Binlerce vatandaşımız bizleri bekliyor" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, Elmadağ'ın dönüşüm yaşadığını kaydederek, "Elmadağ'a doğalgazı kim getirdi? Elmadağ'a viyadüğü kim yaptı? Doğru karar, istikrar. Doğru karar AK Parti. 7 Haziran'da bu emaneti tekrar devralınca daha önce Elmadağ ile ilgili yaptığımız çalışmalar büyük hızla devam edecek. Kentsel dönüşüm en iyi şekilde şekilde tamamlanacak. Yenice'de, Yenidoğan'da, Yenipınar'da kentsel dönüşüm projeleri başlatmıştık. Buna Hasanoğlan'ı da dahil edeceğiz. Elmadağ-Mamak arası Samsun Yolu'nun üç şerit olmasını isteğinizi biliyorum. Samsun Yolu Elmadağ-Mamak arası üç şerit olacak" şeklinde konuştu.

Elmadağ Kayak Merkezi'ni Elmadağ ilçesine dahil edeceklerini belirten Davutoğlu, "Elmadağ modern tesisleriyle Ankara'nın yükselen bir ilçesi. Şimdi Ankara'yı Türkiye'nin değil, bütün çevre bölgelerin de merkezi yapmak için 7 Haziran'da en güçlü desteği vermeye var mısınız? 7 Haziran'da Ankara'da bu tuzak kuranlara, karşımıza gelip bizi durdurmak isteyenlere "Bu kutlu yolculuk durmaz" diye haykırmaya var mısınız? Büyük Türkiye'yi kurmaya var mısınız? Yeni Türkiye'yi inşa etmeye var mısınız" dedi.

Elmadağ'ın sorunlarının takipçisi olacaklarını kaydeden Davutoğlu, Ankara'da 10 yeni üniversite kurduklarını ifade ederek " İnşallah Elmadağ'a da bir yüksekokul kazandırırız. En iyi şekilde Elmadağ'ın bu imkanlardan faydalanmasına gayret edeceğiz" diye konuştu.

Davutoğlu'na Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Ali Babacan, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Elmadağ İlçe Başkanı Eyüp Tekinal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı da eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı