Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende ilçesi ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve istekleri dinledi. Başkan Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her noktaya hizmet götürdüklerini ifade etti. Çakır, "Ülkesini, milletini seven, gelen hizmetlerin değerini bilen insanlarımız var. Malatya Büyükşehir olarak bizler her yere hizmet götürüyoruz. Sahada 30-40 yerde zaman zaman 60 yerde çalışmalarımız var. Tabi bu hizmetlerin bir anda bitmesi mümkün değil ama biz her noktada çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

İyi bir ekiplerinin olduğunu dile getiren Çakır, "Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Her sene, bir sonraki seneden daha fazla hizmet gelecek. Nüfusa bakmıyoruz. Yaşayan sayısı az olan mahallelerimize de hizmet götürüyoruz. Hizmetlerin sürekli gelmesi gerekiyor. İnsan yaşadığı müddetçe ihtiyaç bitmez. Sorunlar hiçbir zaman bitmez, önemli olan bu sorunları hızlı bir şekilde çözüp, vatandaşın derdine derman olabilmek. Bir eksiklik ve ihtiyaçta vatandaşın sorunlarını gidermek için iyi bir ekip kurduk" diye konuştu.

Çakır, geçmişle kıyaslanmayacak kadar kaliteli ve güzel işler yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İlçelerimizde ve mahallelerimizde sadece altyapı çalışmaları değil, sosyal ve kültürel açıdan da hizmetler götürüyoruz. Bu anlamda saha taramalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz her zaman sahadalar ve çalışmalar yapıyorlar. Nerenin bir eksikliği varsa onu planlıyoruz. Planlamalarımızı yaparak, ondan sonra çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizlere mahcup olmamak için çok çalışacağız."

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Çakır, hiçbir endişelerinin olmadığını vatandaşların yine istikrardan, huzurdan ve barıştan yana olacaklarını da sözlerine ekledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, uzun zamandır sahada olduklarını ifade ederek, bütün ilçe ve mahalleleri gezdiklerini anımsattı. Her noktada iş makinelerinin çalıştığını ifade eden Kahtalı, "Çalışmaları yerinde gördük ve mutlu olduk" dedi. Kahtalı, vatandaşları sandığa gitmeleri konusunda duyarlı olmaya davet ederek, "Herkesi sandığa yönlendirip, oylarını kullanmaları için gayret gösterin. Bütün akraba, eş ve dostlarını arayın ve mutlaka sandığa yönlendirin" ifadelerini kullandı.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitinginde önemli müjdeler verdiğini anımsatan Kahtalı, "Hepimizin en öncelikli gelir kaynağı, hepimizi ilgilendiren kayısı var, bu yıl dondan zarar gören hemşehrilerimizin zararları karşılanacak. Çevreyolu ile ilgili durum netleşti ve hemen başlanacak. İkinci bir devlet üniversitesi şehrimize kazandırılacak. Battalgazi ilçesine yeni bir hastane yapılacak" diye konuştu.

Kahtalı, huzurun ve refahın sürmesi için istikrarın şart olduğunu belirterek, "2002'den önce Türkiye'nin durumunu çok iyi biliyorsunuz. Koalisyon hükümetleri dönemini iyi biliyorsunuz. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Dünyada tek ses çıkarabilen, mazlumların sıkıntılarını tek dile getiren ülkenin mevcut Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile tek ülke. Olası bir koalisyonda Türkiye kadar dışarıdaki Müslüman ülkelerde zarar görecek. Bu nedenle 7 Haziran çok önemli. AK Parti'den başka "ben tek başıma iktidar olacağım" diyen başka bir parti yok. HDP'ye bakın hedefi barajı geçmek. MHP, "yüzde 1-2 oylarını artırmak" için çalışıyor. CHP, "yüzde 26'nın altına düşersem istifa ederim" diyor. Hiçbirinin iktidar olma niyeti ve hedefi yok. Zaten bunlara iktidar verilse, 16 aydan fazla duramazlar" ifadelerine yer verdi.

Başkan Çakır Ve Kahtalı, Darende’yi Ziyaret Etti

Başkan Çakır Ve Kahtalı, Darende’yi Ziyaret Etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı