Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Adama "varsa yüreğin teke tek gel" derler. Teke tek gelemeyince birlik olup AK Parti'ye öyle saldırıyorlar" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kırsal mahalle ziyaretlerine Çarşamba ilçesine bağlı Karabahçe, Epçeli ve Çınarlık ile devam etti. Buralarda köy kahvelerini ziyaret edip köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz'a ilgi yoğun oldu. Başkan Yılmaz ziyaretleri sırasında çocukları da unutmadı, Karabahçe Mahallesi'nde çocuklara top ve oyuncak vererek minikleri sevince boğdu

YILMAZ: "HER YERDE ARI GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

Sorunları dinleyen ve köy yollarında yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan Başkan Yılmaz, "İl Özel İdaresi kalktıktan sonra köyler mahalle oldu ve buralar hepinizin bildiği gibi Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandı. Samsun'un aşağı yukarı 1000 köyü var. 1000 tane köyün hepsinde de projeler üretiyoruz ve çalışma yapıyoruz. Yaklaşık 215 köye şu an etkin bir şekilde girdik. Her yerde Allah'a çok şükür arı gibi çalışıyoruz. 30 Mart seçimlerinden itibaren sizlerden aldığımız yetkiyle beraber işlerimizin başındayız" diye konuştu.

"BİRLİK OLUP AK PARTİ'YE ÖYLE SALDIRIYORLAR"

7 Haziran seçimlerine de değinen Başkan Yılmaz, "Bu pazar çok önemli bir seçim var. Şu anda herkes AK Parti'nin karşısında bir cephe oluşturmuş AK Parti'ye vurmaya çalışıyor. Yahu herkes kendi adına konuşsun. Adama "varsa yüreğin teke tek gel" derler. Teke tek gelemedikleri içinde birlik olup saldırıyorlar. Amaçları AK Parti'yi zayıflatmak. Yahu AK Parti zayıflarsa ne olacak? Türkiye o koalisyon çilesinin yaşandığı yıllara mı dönecek? Peki, o zaman ne olacak? Belki bir yerlerden kendilerine bir köşe kapacaklar. Bu filmleri ben sizin çok seyrettiğinizi biliyorum. Bu yüzden sizlere güvenim tam. Onların bu senaryolarını sizler hep bu zamana kadar bozdunuz bundan sonra da bozarsınız. Çocuklarımızın gelecekleri önemli. Çocuklarımızın geleceklerini karartmaya kimsenin hakkı yok. Birliğimizi dirliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyelim. Sürekli şunu bunu yapacağım diyerek partal atanlara gereken cevabı verelim. Çünkü iş bilenin kılıç kuşananındır" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz: “Varsa Yüreğin Teke TEK Gel”

Başkan Yılmaz: “Varsa Yüreğin Teke TEK Gel”

Başkan Yılmaz: “Varsa Yüreğin Teke TEK Gel”

Başkan Yılmaz: “Varsa Yüreğin Teke TEK Gel”

Başkan Yılmaz: “Varsa Yüreğin Teke TEK Gel”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı