Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okulda Buluşalım" projesi kapsamında Beyoğlu'ndaki okulları ziyareti sırasında öğrencilerin istediği Boğaz turunu yerine getirdi.

'Okulda Buluşalım Projesi" kapsamında her hafta okulları ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilerin istekleri doğrultusunda bazı okullarda öğrencilere Boğaz turu, Vialand, sinema ve hamburger sözü vermişti. Büyük heyecan yaşayan öğrencilerin istekleri Başkan Demircan'ın tarafından yerine getirilmeye başlandı.

'Okulda Buluşalım" projesi kapsamında bu hafta öğrenciler, Boğaz turu heyecanı yaşadı. Okullarından otobüslerle alınan öğrenciler, Kabataş İskelesi'ne geldiler. Vapurun kalkmasıyla büyük heyecan yaşayan öğrenciler, güzel havanın sağladığı ortamda, İstanbul'u boğazdan seyretmenin tadını çıkardı. Çocuklara öğretmenlerinin yanı sıra ilçedeki çeşitli bölgelerden sorumlu meclis üyeleri eşlik etti.

Gençler bir taraftan da keyifli müzikler eşliğinde halay çekip, dans etti. Yapılan ikramlar eşliğinde de güzel saatler geçiren çocuklar, bol bol selfie ve fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

"SINAVLARDAN BUNALMIŞTIK VAPUR TURU ÇOK İYİ OLDU"

Gezi sonrası liseli öğrenciler, kendilerine güzel bir gün yaşatan Başkanımız Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür ettiler.

Fındıklı Anadolu Lisesi'nden gelen 10'uncu sınıf öğrencisi Sezen Boy, Başkan Ahmet Misbah Demircan'ın kendilerine okulca vapur turu sözü verdiğini bu kapsamda da İstanbul'u turladıklarını söyleyerek, "Başkanımız sözünü tuttu ve bugün okulca boğaz turu yaptırdı. Böyle bir fırsat uzun zamandır yakalayamıyorduk. Şimdi de arkadaşlarla hep birlikte olmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

Daha önce sınıf arkadaşlarıyla toplu olarak vapur turu yapmadığını söyleyen Şaziye Demir, "Sınavlardan bunalmıştık. Bu vapur turu çok iyi oldu. Çok güzel bir ortam. Başkanımız Ahmet Misbah Demircan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın Beyoğlu'ndaki öğrencilere verdiği vapur turu gezileri devam ediyor.

Beyoğlulu Öğrenciler Boğaz’ı Turluyor

Beyoğlulu Öğrenciler Boğaz’ı Turluyor

Beyoğlulu Öğrenciler Boğaz’ı Turluyor

Beyoğlulu Öğrenciler Boğaz’ı Turluyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı