Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda, Büyükşehir eğitimcilerine "Yetişkin Eğitimi Ve Özellikleri" konulu seminer verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Yetişkin Eğitimi ve Özellikleri" konulu eğitim semineri Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nejat İra tarafından, Büyükşehir Meclis Salonu'nda başladı. Bir hafta boyunca 40 saat olarak gerçekleştirilecek eğitimlerde Büyükşehir personeline bilgiler verilecek.

Yetişkinlere verilecek eğitimlerin metotları ile ilgili bilgiler verilen eğitim seminerinde konuşan Yrd. Doç. Dr. Nejat İra, "Bir eğitici yaşantıyı sağlayan kişidir. Kaliteli bir hayatın başlangıcı eğitimden gelir. Eğitimci kişiye kaliteli yaşantı sağlar. Yetişkin olduklarında yaşantılarına göre olan eğitim modeliyle daha çok öğrenme sağlar. Kişi yaşantısının kalitesini eğitiminden alır. Ne kadar çok yararlı eğitim alır ise hayat tarzının kalitesi daha da artar. Her yaşta eğitim alınmalı öğrenmenin yaşının olmadığı unutulmamalıdır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı