Albimo Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, "Sezon boyunca gösterdikleri performans, akıttıkları ter ve bize bu anı yaşattıkları için oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Albimo Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, Samsun'da oynanan ilk maçta alınan 5-1'lik ağır yenilginin ardından oyuncularını rövanş maçına hazırlamanın oldukça güç olduğunu söyledi. Oyuncularının gösterdiği mücadele ve özveriyle alkışı hak ettiklerini belirten Camunak, "Sezon boyunca gösterdikleri performans, akıttıkları ter ve bize bu anı yaşattıkları için oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımız da tesisten stada kadar takıma destek vererek takımımıza eşlik etti. Maç boyunca oyuncularımızı destekleyerek maç sonunda bizi alkışladılar. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Camunak, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a tepkilerle ilgili olarak ise, "Futbol değişken bir yapıya sahip. Halkın dinamikleriyle alakalı sarf ettiği sözler taraftarın tepkisine neden oldu. O açıklamayı yapmasa insanlar da tepki göstermemiş olurdu. Takımı buralara getirdiği için ona ve ekibine de teşekkür ediyoruz ancak halkın bu şekilde tepki göstermesini normal karşılıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı