CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, sivil toplum örgütleriyle bir araya geldiği toplantıda Kocaeli'nin bir kimliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, CHP İl örgütünün düzenlediği bir kahvaltı organizasyonunda, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda, CHP Kocaeli Milletvekili Adayları Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, Ayhan Mutlu, Kemal Nişancı ve Sabriye Gülşah Şahin ile CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva, partililer ve birçok yönetici yer aldı. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Gebze'nin sorunlarından bahsetti. Alt yapı sorununun Gebze'yi geriye attığını belirten Tarhan, "13 OSB'nin, 41 tane limanın bulunduğu, fabrikaların üretim yaptığı bu şehirde hala ulaşım ve altyapı eksikliklerinin yaşanması kente yakışmıyor. Ben içinizden biriyim. Bu kentte büyüdüm. Tüm sorunları biliyorum. Muhtarların köy tüzel kişiliği ellerinden alındı. Artık hiçbir söz hakkı bulunmuyor. Yerel yönetimler üzerine düşen görevi yerine getirmiyor. Şunu bilin ki ben meclise gittiğimde, tüm sorunları beraber masaya yatıracağız. Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında herkesin bir söz hakkı bulunacak" şeklinde konuştu.

Kentin kimliksiz olduğunu ve bu durumun biran önce yok edilmesi gerektiğini söyleyen Tarhan, "Kocaeli sanayisiyle, doğasıyla, turizmiyle ve ulaşımıyla çok güzel refah bir kent olabilir. Ancak hala bir kimliği yok. Bu sorunu ortadan kaldıracağız. İşsizden, emekliden, emekçiden yana bir politikayla ülkemize sahip çıkacağız. Bu ülkeyi korumak adına herkese görev düşüyor. Yarınlarımız için, geleceğimiz için, herkesin elini taşın altına koyması gereklidir" dedi.

CHP Milletvekili Adayı Tarhan Stklarla Bir Araya Geldi

CHP Milletvekili Adayı Tarhan Stklarla Bir Araya Geldi

CHP Milletvekili Adayı Tarhan Stklarla Bir Araya Geldi

CHP Milletvekili Adayı Tarhan Stklarla Bir Araya Geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı