Denizli'de Yüzyılın Dev Altyapı Projesini başarıyla tamamlayıp, kentin büyük bir bölümünü Avrupa standartlarında bir alt yapıya kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahalleleri'nde başladığı alt yapı atağı hız kesmeden sürüyor.

Denizli'nin büyük bir bölümünü Avrupa standartlarında alt yapıyla tanıştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan dev alt yapı projesi tüm hızıyla sürüyor. Hızla devam eden çalışma kapsamındaki 5 mahallede 15 ekibin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını döşeme işi yaptığı ifade edilirken, proje başlangıcından bugüne kadar yaklaşık 18 bin metre kanalizasyon ve 6 bin 500 metre yağmursuyu hattının döşendiği kaydedildi. Yağmursuyu ve kanalizasyon ana hatlarının yapım işinin hızla devam ettiği ifade edildi. Proje ile bölgeye toplamda 201 kilometre içme suyu, 165 kilometre kanalizasyon ve 38 kilometre de yağmur suyu hattının döşeneceği belirtilirken, bir kısmı Denizli-Antalya Karayolu yan yolunda devam eden çalışmalar dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi istendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan alt yapı projesinin temelini yaklaşık 4 ay önce attıklarını hatırlatarak, "Bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarımız baştan aşağı, tamamen değişiyor. Eski hatlarımız tamamen ortadan kalkacak. Ayrıca burada yaşayan kardeşlerimiz yağmur suyu hatlarıyla da tanışacak" dedi. Denizli'de yazdıkları hizmet destanlarının hız kesmeden devam ettiğini anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanımızın daha kaliteli, sağlıklı ve rahat yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha da iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki birliğimiz ve huzurumuz olsun, istikrarımız sürsün. İnşallah bu yolda biz de gece gündüz çalışacağız."

Denizli’nin Her Yerinde Alt Yapı Devam Ediyor

Denizli’nin Her Yerinde Alt Yapı Devam Ediyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı