Efeler Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantılarının birinci oturumu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplamda 15 maddenin görüşüldüğü toplantıda, Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Tuncay Olgun üyesi olduğu komisyonlardan istifa etti. Toplantının ikinci maddesi, "Meclis Üyesi Tuncay Olgun'un istifası ile boşalan Kültür ve Spor Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliklerine yeniden üye belirlenmesi" konusunda istifanın gerekçesini açıklayan Belediye Başkanı Özakcan, "Tuncay beyin Makedonya ile bağlantısı ve yurt dışına çıkış yoğunluğu nedeniyle böyle bir talebi oldu. Yasal olarak da kendisinden boşalan komisyon üyeliklerine, yine CHP'li meclis üyeleri arasından seçim yapılması gerekiyor" dedi.

Başkan Özakcan, Çevre ve Sağlık Komisyonu için Hulusi Şahinci, Kültür ve Spor Komisyonu için de Ramazan Balcı'nın önerildiğini ifade ederek Şahinci ve Balcı'yı meclis üyelerinin oylarına sundu ve isimler oy birliği ile kabul edildi. Efeler Belediyesi Haziran ayı ikinci toplantısı 4 Haziran Perşembe günü saat 18.00'da belediye meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Efeler Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Efeler Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Efeler Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı