MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, her platformda iktidar milletvekillerinin MHP'yi dillerinden düşürmediğini belirterek, iktidar partisinin artık kaybetme telaşının içerisine girdiğini söyledi.

Emin Çınar, partisi tarafından Devrekani'de düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Devrekani ilçe merkezinde gerçekleştirilen açık hava mitinginde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, Devrekanililerden 7 Haziran'da kendilerini desteklemelerini istedi.

"Bu kürsüye çıkanlar ne konuştuklarını, ne söylediklerini idrak ederek öyle konuşmalılar" diyen MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, "Bugün mübarek 3 ayların içerisinde ve yarın hep beraber idrak edeceğimiz mübarek beraat kandilinin öncesindeyiz. Onun için bu anlarda bu kürsülere çıkan insanların öncelikle neyi konuştuğunu, neyi söylediğini iyi idrak edip öyle konuşması lazım. 2011 genel seçimlerinde sizlerden aldığımız yetki çerçevesinde milletimize hizmet etmek için bir gayretin içerisinde olduk. Sizler çok iyi biliyorsunuz ki üç dönemdir Millet idaresi ile sizlere hizmet etme idaresini verdiğiniz tek başına iktidar olan AK Parti'nin yaptığı icraatları bu seçim öncesi şöyle bir muhasebe etmemiz lazım. Ona göre Türk Milleti'nin yarınları için nasıl bir irade göstereceğimize hep beraber karar vereceğiz" dedi.

Seçim günü geldiğinde, iktidar partisinin milliyetçilerin oylarına ihtiyaç duyduğunu açıklayan Emin Çınar, "Az önce burada konuşma yapan iktidarın değerli temsilcilerini gördük ki sözlerinin başından sonuna kadar Milliyetçi Hareket Partisini ele alıp onunla noktaladılar. Demek ki biz millete samimiyiz. Biz milletin özüyüz, bizler milletin içerisinde olan insanlarız ki onların bizden başka konuşacak hiçbir şeyi kalmamış. Ama bu yaptığımız 2 aylık seçim döneminin içerisinde gördüğümüz bir hadise bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Vatandaşımızın gönlü, kapısı artık Milliyetçi Hareket Partisine sonuna kadar açık ve bunu çok iyi bilen iktidar partisinin adayları kaybetme telaşının içerisinde. Millet onlara gereken cevabı 7 Haziran tarihinde verecek" diye konuştu.

13 yıldır Kastamonu halkının yetki verdiği iktidar partisinin temsilcilerinin veya adaylarından bir tanesinin, elmalı pazarına gidip orada yaşayan emekli insanların halini görüp görmediğini soran Emin Çınar, "Dün cıvıl cıvıl olan, ticareti ile tarımımıza destek veren şenlik bölgesinin şuandaki halini bir gidip gördü mü? Buralara çıkıp biz tarıma şunu verdik, hayvancılığa şunu verdik diyorlar. Önce bir defa bakacaklar, bugün güneydoğu vilayetlerinde yüzde 50 teşvikle o bölgede yaşayan insanlar hayvancılık teşviki alırken benim Devrekanili hemşerim neden bu teşvikten faydalanamıyor. Bunun hesabının sorulacağı gün inşallah 7 Haziran günüdür" şeklinde konuştu.

Emin Çınar, şöyle devam etti: "Kastamonu'nun sizlerin hizmetkarı olmak için biz yetki istiyoruz. Allah nasip ederse sizler bu yetkiyle bizleri buluşturma lütfunda bulunursanız bizim ondan sonra yapacağımız Devrekâni'de esnaf kardeşimin problemleri, işsiz kardeşlerimizin problemleri, memur kardeşlerimizin problemleri, çiftçi kardeşlerimizin problemleri bizim problemimiz. Siyaseti bir kenara bırakıp ondan sonra mücadelemizi top yekûn, birlikte bütünlük içerisinde, beraberlik içerisinde kardeşlik duygusuyla çözüme kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Tek başına yetkiyi alarak yukarıdan verdiği talimatları yerine getirmek için siyaset yapmayız. Sadece ve sadece milletten aldığımız yetkiyi yine millete vermek için gerekli gayret ve çabanın içerinde olacağız."

Çok sayıda vatandaşın katıldığı miting sonrası Emin Çınar, vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

Emin Çınar, Devrekani’de Miting Düzenledi

Emin Çınar, Devrekani’de Miting Düzenledi

Emin Çınar, Devrekani’de Miting Düzenledi

Emin Çınar, Devrekani’de Miting Düzenledi

Emin Çınar, Devrekani’de Miting Düzenledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı