Okullar arası İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonası Kayseri'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve 24 ilden yaklaşık 800 sporcunun mücadele ettiği Şampiyona tam bir Şölen havasında geçti. 27-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Şampiyona da İşitme Engelli Sporcular, Atletizm, Masa Tenisi, Basketbol, Futbol ve Voleybol branşlarında, Özel Sporcular, Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Branşlarında, Bedensel Engelli sporcularda Yüzme branşında kıyasıya mücadele etti.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Salonu, Atletizm Pisti, Olimpik Yüzme Havuzu, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Masa Tenisi Salonu, Argıncık Futbol Sahası ve Talas Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara halkımızın ilgisi de büyük oldu.

Büyük heyecana ve coşkuya sahne olan Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda takımları protokol de yalnız bırakmadı, turnuvanın başlangıcından bitimine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Şube Müdürleri birçok müsabakaya yakından takip etti. Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı da sporcularla yakından ilgilenerek Özel Sporcular Masa Tenisi müsabakalarında dereceye giren sporcuların ödüllerini verdi.

Şampiyona sonunda düzenlenen ödül törenlerinde ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici sporcuları yine yalnız bırakmadı ve dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını bizzat verdi.

Engelliler Türkiye Şampiyonasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Engelliler Türkiye Şampiyonasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Engelliler Türkiye Şampiyonasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı