Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde yaz döneminde yapılacak yenileme ve bakım-onarım çalışmaları ile hayata geçirilecek yeni yatırımlar, düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanısıra ilgili belediye bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki kış sezonuna kadar yapılması gereken yatırımlar ve çalışmalar ele alındı.

Kayak pistleri, suni karlama, mekanik tesisler, kar ezme faaliyetleri gibi temel konuların yanısıra çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile yapılması gereken diğer faaliyetlerin ayrıntılı olarak değerlendirildiği toplantının ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'i şimdiden 2015-16 kış sezonuna hazırladıklarını ifade ederek, "Bildiğimiz gibi hem kamu hem de şirketler, sezonluk işlerin bitmesinin ardından hem yapılan işleri hem de bir sonraki sezonda yapılacak işlere masaya yatırırlar. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi gibi sürekli bakım ve gözetim isteyen tesisler de bu anlamda daha hassas bir konu bizim için. Pistler, mekanik tesisler, karlama üniteleri, Develi Kapı'ya yapılacak tesisler vs. gibi konuları arkadaşlarımızla değerlendirmeye tabi tuttuk. Bütün bunları ve daha fazlasını masaya yatırdık, daha sonra yerinde inceleyip öncelik sırasına göre işlere başlayacağız. Böylece 2015-16 kış sezonuna Erciyes'i çok daha güzel ve farklı şekilde hazırlayacağız" dedi.

Erciyes’te Yeni Sezon Hazırlıkları Erken Başladı

Erciyes’te Yeni Sezon Hazırlıkları Erken Başladı

Erciyes’te Yeni Sezon Hazırlıkları Erken Başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı