Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Berat Kandili nedeniyle meclis üyeleriyle birlikte Manolya Meydanı'nda 2 bin kişiye kandil simidi dağıttı. Başkan Çelik, vatandaşların Berat Kandili'ni tebrik ederek, hayırlar getirmesini diledi.

Şehzadeler Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Manolya Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, Şehzadeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisalıların Berat Kandili'ni tebrik eden Başkan Çelik, "Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandili'ni idrak ediyoruz. Allah'ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi; vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır. Bu kutlu gecede dargınlıkları, kırgınlıkları unutmak, hayatımızda barışı ve adaleti tesis etmek, sevgiyi ve hürmeti hâkim kılmak fırsatı kaçırılmamalıdır. Saydığımız bu güzellikler gecenin sabahında hal dilimizin bir parçası olup bizim özümüzü oluştursun. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili hemşerilerimin, aziz milletimin ve cümle Müslümanların Berat Kandili'ni tebrik eder, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam aleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

İki Bin Kişiye Kandil Simidi Dağıtıldı

İki Bin Kişiye Kandil Simidi Dağıtıldı

İki Bin Kişiye Kandil Simidi Dağıtıldı

İki Bin Kişiye Kandil Simidi Dağıtıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı