Kırşehir'de yapılan Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü dört altın, dört bronz madalya kazanarak takımlarda da Türkiye Şampiyonu oldu.

Judo Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası Kırşehir'in Aşıkpaşa spor salonunda yapıldı. 67 İlden 820 sporcu, idareci, antrenör ve hakemlerle birlikte toplam bine yakın katılımcının yer aldığı Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası'nda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor rüzgarı esti. Üç gün süren şampiyonada dört altın, dört bronz madalya kazanan mavi beyazlı judocular takım halinde genel klasmanda şampiyon oldu.

Branş kaptanı Fikret Yıldız'ın da izlediği karşılaşmalara antrenörler, Galip Şentürk, Handan Suloğlu, Bülent Yılmaz, Serdar Kiraz nezaretinde katılan mavi beyazlı judocular, şampiyonada zirvede yer aldı. Mavi beyazlı judoculardan 48 kiloda Beyza Çetinkoz, 50 kiloda Kerem Şimşek, 60 kiloda Umalt Demirel, ve +73 kiloda Ömer Kemal Aydın Türkiye şampiyonu oldu. 60 kiloda Behlül Danlı, 66 kiloda Turan Karasoy, 32 kiloda Bahar Üstündağ ve 42 kiloda Muhammed Ali Demirel Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan isimler oldu.

Geçtiğimiz yıl yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir ikincilik, beş üçüncülük kazanan mavi beyazlılar, bu yıl kazandığı dört birincilik, dört üçüncülük ile geçtiğimiz yılı geride bıraktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Judo antrenörlerinden Galip Şentürk yaptığı açıklamada, "Alt yapıda başlattığımız hamlenin sonuçlarını almaya başladık. Bu yıl at yapıda çok iyi sonuçlar alıyoruz. Son olarak katıldığımız Yıldızlar Türkiye şampiyonasında da mükemmel sonuçlar aldık. Sporcularımızı antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz" dedi.

Judo Yıldızlarda Kağıtspor Rakip Tanımadı

Judo Yıldızlarda Kağıtspor Rakip Tanımadı

Judo Yıldızlarda Kağıtspor Rakip Tanımadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı