İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın 7 Haziran Genel Seçimleri'nde vatandaşı sandık başına gitmeye teşvik etmek için düzenlediği "Sensiz Olmaz" temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in davetlisi olarak Belediye Meclisi'nde kendisini dinleyenlere hitap etti.

Şemsipaşa Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Bakanı Volkan Bozkır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul milletvekilleri İsmet Uçma, Alev Dedegil, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakanlar İdris Güllüce ve Volkan Bozkır ve milletvekillerinin konuşmalarının ardından grup etkinliğin yapıldığı alandan Üsküdar Belediyesi'nin önüne kadar yapılan yürüyüşte vatandaşlara "Sensiz Olmaz" yazılı broşürler dağıtıldı. Program burada tamamlanırken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Başkan Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hızır, Başkan Hilmi Türkmen'in davetlisi olarak Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

KADİR TOPBAŞ BELEDİYE MECLİSİ'NDE KONUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi ziyaretinde Meclis Salonu'na geçerek kendisini dinleyenlere hitap etti. Konuşmasında yerel yönetimlerin Türkiye'nin ilerlemesinde hayati önemi olduğunu belirten Kadir Topbaş, "Kula kul olmayın. Saygıyı sadece işinize gösterin. İşinizi güzel yapmak en büyük erdemdir" diyerek belediyecilik deneyimlerini paylaşarak, başarıya giden yolda tavsiyelerde bulundu.

Topbaş, konuşmasının ardından Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte delegelerin olduğu bölüme geçerek gazetecilere poz verdi. Meclis ziyareti sonrası CHP Grubu'na kısa bir ziyarette bulunan Topbaş, sonrasında AK Parti Grup Odası'na girerek bir süre sohbet etti. Belediye binasını da gezen Kadir Topbaş'a Üsküdar Belediyesi'nin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Türkmen, maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Üsküdar Belediyesi ziyaretini Başkan Hilmi Türkmen'in makam odasında kahve içerek tamamlayan Kadir Topbaş, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı