Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, düzenlenen bisiklet etkinliğinde Ayvalık Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları'nın (ASTED) Görme Engelli Koordinatörü Namık Tuncel'i bisiklete bindirerek bir süre gezdirdi.

Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Encim Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'a katkılarından dolayı teşekkür ederek "Bizleri çok iyi ağırladılar, gerek Belediye Başkanımız, gerekse Kaymakam bey kıymetli vakitlerini bizlere ayırıp bizlerin yanında oldular. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi. Atilla Encim, "Kocaseyit anıt müze ziyaretimiz sonrası Havran programımızı tamamlayacağız. Ülkemizin değişik yerlerinden gelen Bisiklet tutkunları Havran ve Körfezden güzel anılar ile ayrılacaklar" dedi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Bu tür organizasyonların tanıtım açısından önemli olduğunu belirterek "Misafirlerimizi ilçemizde en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Bisiklet kullanmak sağlık açısından son derece yararlı bir spor dalıdır Sosyal Belediyeciliğin gereklilikleri yerine getiriyoruz" dedi.

Etkinlikte Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, görme engelli Namık Tuncel'i iki kişilik bir bisiklet ile gezdirdi. Kaymakam Öztürk'ün bu jesti büyük beğeni topladı.

Kaymakam Görme Engelliyi Bisiklet İle Gezdirdi

Kaymakam Görme Engelliyi Bisiklet İle Gezdirdi

Kaymakam Görme Engelliyi Bisiklet İle Gezdirdi

Kaymakam Görme Engelliyi Bisiklet İle Gezdirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı