Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köylerde yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, Amasyalılar Derneğinin organize ettiği kahvaltı programına katıldı. Gerçekleştirilen kahvaltı programının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ile birlikte köylere çıkan Başkan Baran, yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çal Köyü yolunda yapılan yol çalışmaları incelemek üzere bölgeye giden Başkan Baran, yetkililer ile görüşerek çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. "Yol medeniyettir" anlayışı ile asfalt atılması gereken bölgelere asfalt seren Körfez Belediyesi, bunun yanı sıra yapılan fizibilite çalışmaları sonucu beton yol çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Çal Köyünde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra hiç zaman kaybetmeden Dikenli Köyüne geçen Başkan Baran, düzenlenen hayır cemiyeti programına katıldı. Dikenli köy muhtarı Aydın Bekler'in tarafından karşılanan Başkan Baran, köy halkının göstermiş olduğu büyük ilgiyle beraber hayır cemiyetindeki yerini aldı. Okunan duaların ve kuran tilavetinin ardından kürsüye gelen Başkan Baran, düzenlenen hayır cemiyetlerinin birlik ve beraberlikleri pekiştirdiğini ifade etti. Başkan Baran, "Köy muhtarlığımız tarafından düzenlenen programımızda bizleri sizinle buluşturan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gördüğüm ortam beni onurlandırdı. Allah'a şükür ilçemizin dört bir yanında huzur hakim. Düzenlenen bu program ise bunun en güzel örneğidir" ifadelerini kullandı.

Çalışmaların hiç durmadığı Körfez'de, bir başka proje olan Karagöllü Cami projesinde çalışmalarda sona gelindi. Vatandaşlar ile birlikte cami inşaatına giden Başkan Baran, cami içerisinde biten çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. Başkan Baran, "Allah'a şükür ilçemizde çalışmalarımız aksamadan devam ediyor. Bir başka çalışmamız olan Karagöllü camimizdeki çalışmalar kısa bir süre içerisinde neticelendirilecek. Köyümüze ve bölgemize yakışır bir cami oldu. Köy halkımıza burada durup namaz kılacak bütün Müslüman kardeşlerime hayırlı olsun" dedi.

Körfez’de Köylere Hizmet Yağıyor

Körfez’de Köylere Hizmet Yağıyor

Körfez’de Köylere Hizmet Yağıyor

Körfez’de Köylere Hizmet Yağıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı