KOŞGEB Başkanı Recep Biçer ve KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer ve KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen'i Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen ve Abdülkadir Yıldız karşıladı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, KOSGEB Başkanı Recep Biçer'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Borsası bünyesinde 2002 yılında KOSGEB desteği ile faaliyete geçirilen Aydın Ticaret Borsası Laboratuarları A.Ş. hakkında bilgi verdi. Adnan Bosnalı yaptığı açıklamada üyelerimiz için, 2002 yılında Aydın KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen destekle ilk kuruluşunu tamamladığımız Laboratuarımız, 3 personeliyle incirde aflotoksin analizi yapmak üzere sadece tek birim olarak kurulmuştu, ancak bugüne baktığımızda 8 birim ve 39 personeliyle birlikte GDO analizi haricinde her analizi yapabilen, TÜRKAK'dan Akredite bir Laboratuar haline gelmiştir. Ayrıca Aytb Laboratuarları A.Ş. Zeytinyağında, kalitesi ve uluslararası geçerliliğini IOC'nin International Olive Council (Uluslararası Zeytin Konseyi) 75 en iyi Laboratuar arasında yerini alarak kanıtlamıştır" dedi.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer ise, Aydın Ticaret Borsası tarafından yapılan Laboratuarın üyelerine ve bölgeye büyük fayda sağladığını vurgulayarak, Aydın Ticaret Borsası laboratuarlarının büyük bir başarı ve gurur verici olduğunu belirtti.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer’den Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

KOSGEB Başkanı Recep Biçer’den Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

KOSGEB Başkanı Recep Biçer’den Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

Kaynak: İhlas Haber Ajansı