AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörün bütün gerekçelerini ortadan kaldırdığını belirterek, "AK Parti, Türkiye'nin partisi olarak karşımızda duruyor mu? Şimdi bunlar konuşuyor. Bahçeli de konuşuyor. Ucuz milliyetçi, CHP de salon sosyalisti. İkisi de Fethullah terör örgütünün emrinde" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Metin Külünk ile Osman Boyraz, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Seçim Motivasyon Gecesi'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Külünk, "AK Parti iktidarı Türkiye'yi devraldığında gösterge faizleri 69. 9'du. Gecelik faizler 7 bin 500'dü. Off-shore hesaplar, batan bankalar, 300 milyar dolardı maliyeti. Hırsız mı arıyorsunuz. Tarihlerine baksınlar. 28 Şubat'a baksınlar. 28 Şubat bu milletin kaynaklarının çalınıp darbe üzerinden örtülme girişiminin adıdır. 28 Şubat bu ülkedeki devlet geleneğinin yok edilip, bir medya patronunun bu ülkede halkın seçtiği başbakanı pijama ile karşılanmasının normalleştirilmesinin adıdır" dedi.

AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte birçok değişiklik yaşandığını belirten Külünk, "AK Parti Türkiye'yi devraldı, Gezi eylemlerinin başladığı güne kadar gösterge faizleri kaça düştü biliyor musunuz? 4.9'a. Milletin kasasında kalan paranın miktarını hiç hesapladınız mı? 642 katrilyon. 13 yılda tek başına AK Parti iktidarı döneminde bu ülkede küresel faiz çeteleri, o Soroslar var ya. Soros'un arkasındaki büyük tefeci aileler var ya. Bu muhalefet onların taşeronudur bu ülkede" diye konuştu.

"CHP VE MHP "FETHULLAH" TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EMRİNDE"

Metin Külünk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörün bütün gerekçelerini ortadan kaldırdığını söyleyerek, "AK Parti bir Türkiye'nin partisi olarak karşımızda duruyor mu? Şimdi bunlar konuşuyor. Bahçeli de konuşuyor. Ucuz milliyetçi, Ankara milliyetçisi. CHP'de salon sosyalisti. İkisi de "Fethullah" terör örgütünün emrinde. AK Parti'den başka Hakkari'de miting yapan var mı? Diyarbakır'da miting yapan var mı? Şırnak'ta yapan var mı? Bir biz, bir de malum yapı yapıyor. Hani nasıl milliyetçilik bu? Nasıl milliyetçilik?" şeklinde konuştu.

Terör olaylarının bitmesiyle bazı güçlerin devreye girdiğini vurgulayan Külünk, "Şimdi küresel güçler baktılar ki terör bitiyor. Türkiye'nin Kuzey Irak'la arası iyi. Barzani her daraldığında nereye geliyor, Türkiye'ye. Türkiye ile Kuzey Irak'ın arasında sınırlar sadece fiziken var. Terör bitti, Oslo görüşmelerini sızdırdılar, çözüm sürecini sabote etmek için. HDP'li siyasetçilere kelepçe vurdular, çözüm sürecini sabote etmek için. Habur şımarıklığını yaptılar, çözüm sürecini sabote etmek için. MİT müsteşarımıza operasyon yapmak istediler, çözüm sürecini sabote etmek için. Olmadı. Baktılar ki Türkiye tutulamaz bir güç haline geliyor. Ne yapmak lazım? Önce Gezi. Sokak üzerinden bir darbe girişimi. Tuttu mu tutmadı?" dedi.

Metin Külünk: “Bahçeli Ucuz Milliyetçi, CHP Salon Sosyalisti”

Metin Külünk: “Bahçeli Ucuz Milliyetçi, CHP Salon Sosyalisti”

Metin Külünk: “Bahçeli Ucuz Milliyetçi, CHP Salon Sosyalisti”

Metin Külünk: “Bahçeli Ucuz Milliyetçi, CHP Salon Sosyalisti”

Metin Külünk: “Bahçeli Ucuz Milliyetçi, CHP Salon Sosyalisti”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı