Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 2 Haziran Salı günü saat 16.00'da Malatyalılarla buluşacak. MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya Büyükşehir Belediye Meydanı'nın asrın buluşmasına hazırlandığını ifade ederek, "Bizimle Yürü Malatya" çağrısında bulundu.

Erdem yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 2 Haziran Salı günü saat 16.00'da Büyükşehir Belediyesi binası yanındaki miting alanında siz saygıdeğer hemşerilerimizle buluşacak ve sizlere hitap edecektir. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket iktidarında seçim beyannamesinde açıkladığı başta kayısıya verecek destek olmak üzere hem Malatya'ya hem de Türkiye genelinde yapacağı hizmetleri anlatacaktır. Emeklilere yılda 2 kez asgari ücret tutarında ikramiye verilmesinden, asgari ücretin 1400 lira olmasına, muhtaç ailelere ayda 700 lira aile desteği verilmesinden, sosyal yardımların Hilal kart adı verilen harcama kartına yüklenerek temel ihtiyaçlarını kendi istedikleri şekilde karşılamalarının sağlanmasına, 65 yaşını doldurmuş muhtaç durumdaki kişilere ödenen ödeneğin aylık 300 liraya yükseltilmesinden, evi olmayan muhtaç ailelere ayda 250 lira kira yardımı yapılmasına, devlet hizmetinde çalışan taşeron işçilere kadro verilmesine, mazot, gübre yem üzerindeki vergilerin kaldırılmasına ve mazotun fiyatının 1 lira 75 kuruş olmasına, emekli ikramiyelerindeki yıl sınırının kaldırılması, her öğrenciye yüksek öğrenim süresince başarılı olmak kaydıyla 10 bin liraya kadar yüksek öğrenim kuponu verilmesine kadar yapacağı hizmetleri anlatacaktır" dedi.

"BİZİMLE YÜRÜ MALATYA"

Bölünmemiş vatan ve huzurlu bir gelecek için öncelikle Türkiye'nin tahrip edilen yapısının onarılması ve demokrasinin güçlendirilmesinin hayati derecede önemli olduğunu belirten Erdem, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Açılım adı altında sürdürülen işlemlere son verilerek terörün sona erdirilmesi, ülke genelinde huzur ve barışın sağlanması, yolsuzluk ve rüşvet yapanlardan hesap sorulması, başkanlık sistemi gibi demokrasiye uymayan isteklere izin verilmeyeceği gibi kamuoyunun her kesiminin beğenisini kazanan ve kesimi kucaklayan seçim beyannamemizin MHP iktidarında gerçekleştirilmesiyle Türkiye'nin küresel güç olması sağlanacaktır. Malatyalı hemşerilerime "Bizimle yürü Malatya" diyor ve mitingimize davet ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı