AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, tek amaçlarının millete hizmet olduğunu söyledi.

AK Parti Yenice ilçe Teşkilatları tarafından Şirinköy'de esnaf ve halkla buluşma programı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom ve partililer katıldı.

Namal ve beraberindekiler önce köyde kurulan Pazar esnafını ve vatandaşları gezerek 7 Haziran seçimleri için destek isteyerek, daha sonra yol güzergahı üzerinde bulunan diğer köylere uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Seçime sayılı günler kala parti teşkilatlarından rehavete kapılmadan çalışmalarını sürdürmelerini isteyen Namal, "Yeni Türkiye'nin inşaası için daha çok çalışmalıyız. Teröre ödenen paralar millete hizmet olarak dönecek. Türkiye'nin teröre harcayacak parası yok. Terör odaklarını söndürmek ve Türkiye'nin gücünü dünyaya duyurmak adına bu seçimde çok çalışmamız gerekiyor. İstikrar sürsün, Karabük ve Türkiye büyüsün. Biz yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Her daim sahadayız. Tüm Karabükle halindeyiz. Yürümeye devam ediyoruz. Aday adaylığı sürecide dahil bugüne kadar yaklaşık 50 - 55 bin vatandaşımızla bir araya geldik. Sıkılmadık el bırakmadık. Kıskanıyorlar başarımızı. Biz 4 yıl için değil, 2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için sizden yetki istiyoruz. Çünkü bizim ideallerimiz ve hedeflerimiz var. Ömrümüz yettiği kadar millete hizmet etmek istiyoruz" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Sedat Namal'ın seçim gezileri sırasında karşılaştığı bir teyzenin ettiği dualar karşısında ise yapılan hizmetlerin değerinin bir kez daha ortaya çıktığını gördüklerini belirtti.

Yaşlı teyze, yeni hizmete giren Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde on gündür yatılı tedavi gördüğünü ifade ederek, çok memnun kaldığını, hatta Almanya'da ki hastanede bile bu kadar rahat olamadığını ifade ederek, AK Parti'nin hizmetlerinden memnun olduğunu söyledi.

Sedat Namal'ın nezdinde bu hizmetleri yapanlara hayır duası eden yaşlı kadın, "Yeni geldim hastaneden, on gündür hastanedeydim. Allah razı olsun hepinizden, Cenabı Allah'ım ne muradınız varsa versin size. Sizin sayenizde hastanede rahat yattım, Almanya'da bile öyle bir hastanede rahat yatmadım, burada ki hastanede çok rahat yattım. Kim ne derse desin, sizden yanayım." şeklinde konuştu.

Vatandaşın bu duaları ve söylemleri karşısında moral depolayan Namal"İnsanımız 2002 yılı öncesi Türkiye'yi unutmuş değil. Her şey apaçık ortada, insanımız konuşmaya değil, kendisine verilen hizmete bakıyor." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı