AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarını sürdürdüğü İlkadım ilçesinde Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Kendisine plaket verilen Özden, "Yeter ki bir engelli vatandaşımız evlerinden çıkıp spor yapsın. Biz AK Parti hükümeti olarak sonuna kadar sizin yanınızdayız" dedi.

İlkadım ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kamuran Özden, Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne gitti. Sporcularla sohbet eden Özden, 13 yılda engelli vatandaşların haklarını güvence altına almak için Anayasa'da değişiklikler yaptıklarını belirterek, "Hem ülkeye ekonomik katkı hem de engellilerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımını sağlamak için engelli istihdamını 13 yılda görülmemiş derecede artırdık. Samsun'da 704 engelli memur ve bin 115 engelli işçi istihdam ediliyoruz. Bu rakamları daha da yukarı çıkaracağız. Biz hükümet olarak engelli vatandaşlarımızın evde oturmalarını istemiyoruz. Sizler gibi spor yapmalarını istiyoruz. Yeter ki bir engelli vatandaşımız evlerinden çıkıp spor yapsın. Biz AK Parti hükümeti olarak sonuna kadar sizin yanınızdayız. Engelli spor kulüplerimize bu zamana kadar her türlü desteği verdik bundan sonra da arttırarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Özden'e Kulüp Başkanı Yakup Özden tarafında plaket verildi. Özden seçim çalışmalarına Kavak ve Vezirköprü ilçelerinde düzenlenen mitinglerle devam etti.

Özden: “Engelleri Birlikte Aştık”

Özden: “Engelleri Birlikte Aştık”

Özden: “Engelleri Birlikte Aştık”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı