AK Parti Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Faruk Özlü, Gümüşova ilçesi Yayakbaşı köyünde vatandaşlara seslendi. Özlü, "Düzce'mize hizmet için bu yola baş koyduk" dedi.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerine hız kesmeden sürdüren AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, Gümüşova ilçesinde köy ziyaretlerini sürdürdü. AK Parti Düzce Milletvekili adayına Gümüşova İlçe Başkanı Necmi Kurt, Belediye Başkanı Ahmet Azap ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Gümüşova Yayakbaşı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayı Faruk Özlü, "Seçimlere çok az bir süre kaldı. 2 aydan daha uzun bir süredir seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Birçok köye gittim. Sizlerin AK Partimize olan teveccühünü gördüm. Sizlerin desteği bizim için önemli. Bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Düzce'de rekor bir oy oranı ile Ankara'ya gitmek istiyoruz. Düzce'ye hizmet ve yatırım getirmek istiyorum. Bunun için de çok çalışacağım. Bunu göreceksiniz. Sizlerle her zaman bir arada olacağız ve sorunları birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı