AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Belediyesi, Yeşilçimen Mahallesi'nde 35 yıldan beri yaşanan altyapı sorununu çözüme kavuşturdu.

Patnos Belediyesi, Yeşilçimen Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi mevkiinde ikamet eden ailelerin 35 yıldan beri sıkıntısını çektikleri yol sorununu çözerek, bu mevkideki evlerin altyapı ve kanalizasyon hatlarını ana hatta bağlamak suretiyle yeniledi. Patnos'ta birçok mahallede altyapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, "Kanalizasyon hattına bağlı olmayan evlerimizin bağlantı çalışmalarını ekiplerimiz sürdürüyor. Yine mahallemizde içme suyu bağlantılarını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları da en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Ayrıca altyapı çalışmaları biten sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarımız hemen başladı. Mahalle halkını yağmur ve çamurdan kurtararak, rahat bir kış dönemi geçirmelerini amaçlıyoruz ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ulaşımı rahatlatmak için yeni yol açma çalışması yaptıklarını belirten Başkan Akbay, "Her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizde yıllardır açılamayan sokaklarımızı açtık. Cami Mahallesi'nde yeni yol açma çalışmamızı yaptık, bu sokağımızda ve diğer çalışmalarımız sürüyor. Yeni açtığımız yollarda altyapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra asfalt yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Yeşilçimen Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'a teşekkür ederek, "Mahallemizde yıllardır yapılmayan altyapı ve yol çalışmaları Başkanımız Cem Afşin Akbay döneminde yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren kanalizasyon ve altyapı konularında yaptıkları mahalle sakinlerimiz tarafından takdirle karşılandı. Mahallemizde birçok konuda çalışma yapan başta Başkanımız Cem Afşin Akbay'a ve belediye personeline teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.

Patnos’ta 35 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüldü

Patnos’ta 35 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüldü

Patnos’ta 35 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüldü

Patnos’ta 35 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüldü

Patnos’ta 35 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı