Türkiye Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan'a seçim çalışmalarına katılarak destek verdi. Çiğdem Karaaslan ve Burcu Çetinkaya aynı araçta gezerek seçim çalışması yaptı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan'a bir destek de Kadınlar Türkiye Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya'dan geldi. Şampiyon rallici Karaaslan'nın İlkadım ilçesindeki seçim çalışmasına katıldı. Burcu Çetinkaya, seçimlerin maskotu haline gelen küçük aracı Çiğdem Karaaslan ile birlikte kullandı. Karaaslan ve Çetinkaya, araç ile birlikte İlkadım sokaklarında seçim turu attı.

Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya'ya seçim çalışmasına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çiğdem Karaaslan, "7 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldı. AK Parti'nin Samsun'daki 9 adayı seçim çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmasının son anına kadar 17 ilçemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadının istediğinde neler yapabileceğini ortaya koyan en büyük örneklerden biri olan Türkiye Ralli Şampiyonumuz Burcu Çetinkaya, İlkadım ilçemizde yaptığımız seçim çalışmalarımıza katılarak bizi mutlu etmiş, gücümüze güç katmıştır" dedi.

Çiğdem Karaaslan'a seçimlerde başarı dileyen Burcu Çetinkaya ise, "Çiğdem Karaaslan'a destek olmak için buradayız. Milletvekili seçildikten sonra başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

Çiğdem Karaaslan, Burcu Çetinkaya'ya AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de neler yaşandığını anlatan "Eski Türkiye" adlı gazete verdi.

Rallici Çetinkaya’dan Karaaslan’a Destek

Rallici Çetinkaya’dan Karaaslan’a Destek

Rallici Çetinkaya’dan Karaaslan’a Destek

Rallici Çetinkaya’dan Karaaslan’a Destek

Rallici Çetinkaya’dan Karaaslan’a Destek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı